Make your own free website on Tripod.com

Kleintje Heks

Humpie Dumpie is de kleinste heks in het heksenbos. Ze wil graag altijd klein blijven omdat ze zo graag knikkert. Jammer genoeg heeft ze geen vriendje om mee te knikkeren. Als er op een dag een kabouter wordt gesignaleerd in het heksenbos, neemt Humpie Dumpie de kabouter in bescherming. Nu heeft ze een vriendje. In het heksenbos is men opgewonden omdat de oude Wijza vijfhonderd jaar wordt. Wijza is de leider van de heksen. Op haar verjaardag moet ze haar macht doorgeven aan een nieuwe Wijza.

Een oude boom die altijd in het bos heeft gestaan, komt een week voor de grote dag tot leven. Hij blijkt een boomheks te zijn, die Wijza waarschuwt. Als ze op haar verjaardag geen nieuwe Wijza heeft, is het afgelopen met de heksen. Wijza wil haar lange benen, een teken van macht, niet zomaar afgeven aan een nieuwe Wijza

Het moet een slimme heks zijn! Bijvoorbeeld eentje, die een kabouter kan vangen! Humpie Dumpie doet haar uiterste best om de kabouter uit de handen van de heksen te houden. Dit heeft onontkoombare gevolgen.

Rolverdeling

Humpie Dumpie Petra van Dijk
Wijza Regina Jonker
Boomheks Rien Oomens
Snibbe Marianne Draad
Kletskop Antoinet van Schaik
Beauty Loes Romme
Polle Lepel John van den Heuvel
Rommel Marja Coppens
Beza Ina Oomen
Choco Anne Kweens
Steppo Ina Heijmans
Sporty Marjo van Dongen
Krakke Mikki Jeanette Groeneveld
Brillemien Geerdine de Poot
Zwiebel Helma van Schaijk
Sleepy Marloes Hendriks