Make your own free website on Tripod.com
  De Vereniging

Op deze pagina vind je de volgende onderwerpen


Informatie over de vereniging

Toneelvereniging Geffes Volk komt een keer per jaar met een toneelstuk voor volwassenen in zaal De Gouden Leeuw in Geffen. Soms is er ook een stuk voor de kinderen. Verder doen verschillende leden hier en daar wat extra toneelstukjes zoals voor Effe noar Geffe en dergelijke. Voor onze toneelstukken repeteren wij op dinsdagavond van 20.00u tot 22.30u. Uitgebreidere informatie over de vereniging is te vinden bij geschiedenis. Voor meer informatie kun je terecht bij het secretariaat.


Lidmaatschap

Iedereen is welkom om een keer te komen kijken, bij Geffes Volk, op dinsdagavond in klavertje vier (Lambertusstraat 33 in Geffen). Als je lid wil worden kun je dat daar dan even laten weten. De leden van Geffes Volk betalen in 2003 45,- aan contributie. Steunende leden krijgen voor 6,- altijd één vrijkaartje per jaar. De contributie voor Ki-Thé-Gé bedraagt 92,50 en voor ieder volgend kind van hetzelfde gezin 82,50. Info is te verkrijgen bij het secretariaat.


De Geschiedenis van Geffes Volk

klik hier om naar de pagina van de geschiedenis te gaan


Het bestuur van Geffes Volk

Voorzitter: Petra van Dijk

Secretaris: Henriëtte van Bergen

Penningmeester: Henrie van Bergen

Secretariaat:

Toneelvereniging Geffes Volk
p/a Henriëtte van Bergen
Berkenboog 23
5386 GB Geffen


De Site

Sinds 29 maart 2000 heeft Geffes Volk een internetsite. Inmiddels is er al heel wat aan veranderd. De site wordt ontworpen en  beheerd door Stefan Schellings.